logo-molenbuurt-grotere-rand-01GRATIS bestaat niet? Of TOCH WEL ?

Alleen de zon is gratis, wordt wel gezegd. Als een ander iets voor je betaalt is het voor jou ook gratis!
DUS Gratis bestaat wel …

Maar hoe werkt dat dan?    https://www.sponsorkliks.com/products/index.phpdonker_100_100

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van de Nijsmeulebuûrt bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan ons uitbetaald! U betaalt niets extra!

Op onze home pagina is de knop sponsorknop-website een link naar onze sponsor website van Sponsorkliks.

Door op deze knop te klikken sponsorknop-website

komt u bij een pagina uit vol webwinkels, waar U aankopen kunt doen zoals u gewend bent.
U betaalt niets extra’s, U koopt gewoon bij u vertrouwde webwinkel.
Het verschil is alleen dat deze webwinkels verenigingen, sportclubs en dus ook de Nijsmeulebuûrt willen steunen.
Door uw aankopen via onze website te doen krijgen wij een kleine bijdrage, waarmee onze kosten kunnen betalen.

Zo kunt U ons met 1 extra klik helpen om inkomsten te krijgen, zodat we onderhoud kunnen plegen in de tuin (zaad, bemesting e.d.) en onderhoud aan het Bakkes en tuinhuisje. Ook ingrediënten en materiaal voor het bakken van onze Mikken, Vlaaien en Koeken, worden hiervan bekostigd.

Namens ons allemaal een HELE DIKKE MERCI voor Uw steun.

 

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het u een cent extra kost! Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en uw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra! Wilt u uw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor uw sponsordoel directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die uw sponsordoel een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van uw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van!

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Door op onze sponsorknop te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

 

Ook zakelijke aankopen bij b.v. bij Staples, Ziggo zakelijk kunnen via onze sponsorknop besteld worden.